David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag

Blekinge län

Information

David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1955-08-08. Men sedan 1980-01-01 så har David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamnplan 10, 294 95, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0456-52500.

Sölvesborg arbetar för att bolag som David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Blekinge län.

Bolaget skall direkt eller genom associerade bolag driva rörelse, avseende utveckling och tillverkning av, samt handel med livsmedel, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nilsson, Birgitta Ann-Charlott -Nordgren, Kjell Henning Tommy Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag och det är följande personer, Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln VD, Lavesson, Per-Arne Jörgen som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Birgitta Ann-Charlott som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Kaufmann, Axel Jörg som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Kjell Henning Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Berndt Gustaf som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot.Månsson, Bengt-Ola Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Gummesson, Bo Roger som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för David Nordqvists Fiskexport Aktiebolag är 556061-7697.