Zimmerdahls Möbler Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall bedriva möbelförsäljning och därmed förenlig verksamhet samt att hålla auktioner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Zimmerdahls Möbler Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Zimmerdahls Möbler Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1950-12-20 så skapades Zimmerdahls Möbler Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Zimmerdahls Möbler Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Zimmerdahls Möbler Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556055-0112 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sölvesborg.

Just nu är Zimmerdahls Möbler Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Zimmerdahls Möbler Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-10129 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Zimmerdahls Möbler Aktiebolag är Zimmerdahl, Per-Vilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Zimmerdahl, Eva Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .