Rederiaktiebolaget Uman

Blekinge län

Information

Rederiaktiebolaget Uman är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Rederiaktiebolaget Uman finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rederiaktiebolaget Uman är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Rederiaktiebolaget Uman som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 1950-02-22. Men sedan 1980-01-01 så har Rederiaktiebolaget Uman varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Jungmansv. 6, 294 72, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rederiaktiebolaget Uman så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2686080.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som Rederiaktiebolaget Uman ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rederiaktiebolaget Uman. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Blekinge län.

Bolaget skall bedriva rederirörelse.

Firmatecknare för Rederiaktiebolaget Uman är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rederiaktiebolaget Uman och det är följande personer, Mattsson, Mats Anders som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anders Konrad som är född 1968 och har titeln Suppleant, Almqvist, Thomas som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rederiaktiebolaget Uman är 556054-0014.