Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag

Blekinge län

Information

Bolaget skall utföra terminalhantering, lastning och lossning av fartyg samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sölvesborg så är Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Blekinge län så finns det ännu fler.

Sölvesborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sölvesborg och i Blekinge län. Redan 1908-05-14 så skapades Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556008-2231 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sölvesborg.

Just nu är Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Blekinge län

Vill ni komma i kontakt med Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0456-42240 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Jan-Erik -Ståhl, Bertil Ingolf

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sölvesborgs Stuveri & Hamn Aktiebolag är Olsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Ståhl, Bertil Ingolf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bruyneel, Geert Paul som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoog, Nils-Christer som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wästerlund, Leif Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Erik som är född 1948 och har titeln SuppleantSvensson, Maj-Lis Margareta som är född 1956 och har titeln Revisor, Svensson, Sven-Inge Kenneth Linné som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.