Sölvesborg Shipping AB

Blekinge län

Information

Sölvesborg Shipping AB är ett företag som finns i Sölvesborg. I Sölvesborg Shipping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ståhl, Bertil Ingolf som är född 1942 och har titeln VD, Ståhl, Bertil Ingolf som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Anna-Karin Ingar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ståhl, Ulf Bertil som är född 1969 och har titeln Suppleant, Kindberg, Claes Richard som är född 1961 och har titeln Revisor, Kindberg Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Sölvesborg Shipping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sölvesborg Shipping AB på telefon 0456-12896.

Bolaget skall bedriva skeppsmäkleri, handel med aktier och andra värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sölvesborg Shipping AB av bolagstypen Aktiebolag.

Sölvesborg Shipping AB är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sölvesborg Shipping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sölvesborg Shipping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sölvesborg Shipping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ståhl, Anna-Karin Ingar -Ståhl, Bertil Ingolf

Sölvesborg Shipping AB har 556006-6739 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.