Brokiga Boden

Blekinge län

Information

551030-XXXX är organisationsnummer för bolaget Brokiga Boden. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brokiga Boden är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Brokiga Boden finns i.

Brokiga Boden har varit registrerat sedan 2001-12-12 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brokiga Boden så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Brokiga Boden är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Brokiga Boden är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brokiga Boden så kan ni göra det på telefon genom 0456-14494 eller genom brev på följande adress:

Handel med begagnade varor såsom kläder, böcker och prydnadsföremål.

Det finns olika personer som har en koppling med Brokiga Boden och det är Remelin, Ann-Mari Helen som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,