Drömläge

Blekinge län

Information

550223-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Drömläge. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drömläge är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Drömläge finns i.

Drömläge har varit registrerat sedan 2006-08-31 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drömläge så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-31.

Drömläge är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Drömläge är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drömläge så kan ni göra det på telefon genom 0454-50675 eller genom brev på följande adress:

Hälsa, friskvård, massage, avslappning, stresshantering och mentalträning.

Det finns olika personer som har en koppling med Drömläge och det är Stigsdotter, Ingrid Elsa Marianne som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,