Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage

Blekinge län

Information

540421-XXXX är organisationsnummer för företaget Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage finns i.

Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage har varit registrerat sedan 1995-09-13 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage så kan ni göra det på telefon genom 0456-41060 eller genom brev på följande adress:

Olika sorters massage te.x bindvävsmassage, klassisk massage och zon-terapi. Krämer från föllinge produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjalmarsson:s Kropp o Muskelmassage och det är Hjalmarsson, Ann-Mari Christina som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,