Valjevikens camping

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Valjevikens camping är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Valjevikens camping är ett av dem. Statusen för Valjevikens camping är att Bolaget är aktivt.

Valjevikens camping är ett Enskild firma och skapades 2003-03-10. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Valjevikens camping ska trivas.

Valjevikens camping är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Campingverksamhet med därmed tillhörande butik och gatukök samt camping stugor till uthyrning och minigolf.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Valjevikens camping är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Valjevikens camping och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Valjevikens camping så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-14090.

.

De som är på något sätt har med Valjevikens camping är Nilsson, Helge Torleif som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Valjevikens camping har 530812-XXXX som sitt organisationsnummer.