Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage

Blekinge län

Information

Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage finns det lite olika personer som är förknippade och det är Brorsson, Bengt Ingmar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage på telefon 0456-70200.

Rörmontage, VVS och svetsningsarbete.

Idag är Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage av bolagstypen Enskild firma.

Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage så är det följande:

Ingmar Brorssons Svets och Rörmontage har 530727-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.