Lotusmodellen P-O Mårtensson

Blekinge län

Information

520326-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lotusmodellen P-O Mårtensson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lotusmodellen P-O Mårtensson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Lotusmodellen P-O Mårtensson finns i.

Lotusmodellen P-O Mårtensson har varit registrerat sedan 2009-12-08 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lotusmodellen P-O Mårtensson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-11-05.

Lotusmodellen P-O Mårtensson är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Lotusmodellen P-O Mårtensson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lotusmodellen P-O Mårtensson så kan ni göra det på telefon genom 070-9469989 eller genom brev på följande adress:

Tjänster inom rehabilitering och behandling med fokus på psyko- socialproblem, alkohol och droger, utbildningar i psykosocial- problem (alkohol och droger).

Det finns olika personer som har en koppling med Lotusmodellen P-O Mårtensson och det är Mårtensson, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,