Rose-Maries Hårvård

Blekinge län

Information

Rose-Maries Hårvård hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Rose-Maries Hårvård finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Rose-Maries Hårvård tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Rose-Maries Hårvård har haft sedan 1998-01-01. Rose-Maries Hårvård har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Rose-Maries Hårvård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-14843.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Rose-Maries Hårvård har idag 520124-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Rose-Maries Hårvård

Frisör.

I Rose-Maries Hårvård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Kerstin Rose-Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .