Udda Vara

Blekinge län

Information

510324-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Udda Vara. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Udda Vara är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Udda Vara finns i.

Udda Vara har varit registrerat sedan 2004-10-19 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Udda Vara så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-06.

Udda Vara är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Udda Vara är följande:

Vill ni komma i kontakt med Udda Vara så kan ni göra det på telefon genom 0456-50007 eller genom brev på följande adress:

Framställning och försäljning av konstverk.

Det finns olika personer som har en koppling med Udda Vara och det är Viberg, Kent Åke Birger som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,