IT-Samordning L-G Berglund

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och IT-Samordning L-G Berglund är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många företag där och IT-Samordning L-G Berglund är ett av dem. Statusen för IT-Samordning L-G Berglund är att Bolaget är aktivt.

IT-Samordning L-G Berglund är ett Enskild firma och skapades 2003-11-18. Det finns flera olika företag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där företaget finns i jobbar för att företag som IT-Samordning L-G Berglund ska trivas.

IT-Samordning L-G Berglund är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Sölvesborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Informationsteknologi som omfattar projektledning, projektarbete för att effektivisera datahantering - såsom utbyggnad av nätverk, planering, inköp av hårdvara, effektivisera och förbättra mjukvara, förbättra datasäkerhet. Verksamheten omfattar även support och underhåll av hård- och mjukvara. Byggteknik omfattande projektledning och projektarbete.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IT-Samordning L-G Berglund är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är IT-Samordning L-G Berglund och det finns flera företag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med IT-Samordning L-G Berglund så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med IT-Samordning L-G Berglund är Berglund, Lars Göran Ivar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

IT-Samordning L-G Berglund har 500424-XXXX som sitt organisationsnummer.