PA Bygg i Sölvesborg

Blekinge län

Information

PA Bygg i Sölvesborg hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där PA Bygg i Sölvesborg finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. PA Bygg i Sölvesborg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket PA Bygg i Sölvesborg har haft sedan 1999-01-01. PA Bygg i Sölvesborg har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PA Bygg i Sölvesborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-70041.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

PA Bygg i Sölvesborg har idag 491016-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för PA Bygg i Sölvesborg

byggbransch. Nybyggnation samt reparation av fastigheter.

I PA Bygg i Sölvesborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Per Anders som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .