Pro-Tech i Blekinge

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Enskild firma som heter Pro-Tech i Blekinge. Det finns flera verksamheter som liknar Pro-Tech i Blekinge i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Pro-Tech i Blekinge är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Blekinge län.

Sedan 1997-04-09 så har Pro-Tech i Blekinge varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Pro-Tech i Blekinge och det finns fler verksamheter som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Pro-Tech i Blekinge så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Pro-Tech i Blekinge så kan ni göra det på 0456-12525.

Produktframtagning, konstruktion och tillverkning för mekanisk verkstad. Handel huvudsakligen med verktyg för form och gjut- industri.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olofsson, Bengt Åke Ingmar som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Pro-Tech i Blekinge har 481003-XXXX som sitt organisationsnummer.