Salong Nya Damfriseringen

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Salong Nya Damfriseringen är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong Nya Damfriseringen är ett av dem. Statusen för Salong Nya Damfriseringen är att Bolaget är aktivt.

Salong Nya Damfriseringen är ett Enskild firma och skapades 1992-07-02. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong Nya Damfriseringen ska trivas.

Salong Nya Damfriseringen är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Damfrisering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong Nya Damfriseringen är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Salong Nya Damfriseringen och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Salong Nya Damfriseringen så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Salong Nya Damfriseringen är Rehn Johansson, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Salong Nya Damfriseringen har 480323-XXXX som sitt organisationsnummer.