Sy- och stickbutiken i Sölvesborg

Blekinge län

Information

Sy- och stickbutiken i Sölvesborg är ett företag som finns i Sölvesborg. I Sy- och stickbutiken i Sölvesborg finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindekrantz, Agneta Irene Maj-Britt som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sy- och stickbutiken i Sölvesborg så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sy- och stickbutiken i Sölvesborg på telefon 0456-19880.

Handel med handarbetstillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sy- och stickbutiken i Sölvesborg av bolagstypen Enskild firma.

Sy- och stickbutiken i Sölvesborg är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sy- och stickbutiken i Sölvesborg innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-04 och Sy- och stickbutiken i Sölvesborg är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sy- och stickbutiken i Sölvesborg så är det följande:

Sy- och stickbutiken i Sölvesborg har 480308-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.