Mutterstans teknik

Blekinge län

Information

470725-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mutterstans teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mutterstans teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Mutterstans teknik finns i.

Mutterstans teknik har varit registrerat sedan 2001-11-21 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mutterstans teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

Mutterstans teknik är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Mutterstans teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mutterstans teknik så kan ni göra det på telefon genom 0454-264849 eller genom brev på följande adress:

Konstruktion av mutterstanshuvad dynfäste dynor och försäljning av dessa till större företag som ska sprida denna nya teknik. Framtagning av rektangulär mutterslang i olika storlekar och detta gäller även kopplingar. Konsultarbete såsom utbildning av denna nya teknik och nya konstruktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Mutterstans teknik och det är Eriksson, Bert Christer som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,