Golvmiljö i Sölvesborg

Blekinge län

Information

470529-XXXX är organisationsnummer för bolaget Golvmiljö i Sölvesborg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Golvmiljö i Sölvesborg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Golvmiljö i Sölvesborg finns i.

Golvmiljö i Sölvesborg har varit registrerat sedan 1983-06-06 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Golvmiljö i Sölvesborg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Golvmiljö i Sölvesborg är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Golvmiljö i Sölvesborg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Golvmiljö i Sölvesborg så kan ni göra det på telefon genom 0456-61168 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av golvmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Golvmiljö i Sölvesborg och det är Olaisson, Åke Helge Edward som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,