Hårslingan Norje

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Hårslingan Norje är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hårslingan Norje är ett av dem. Statusen för Hårslingan Norje är att Bolaget är aktivt.

Hårslingan Norje är ett Enskild firma och skapades 2006-02-18. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hårslingan Norje ska trivas.

Hårslingan Norje är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Frisörsalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårslingan Norje är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-01.

Idag är Hårslingan Norje och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Hårslingan Norje så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-31959.

.

De som är på något sätt har med Hårslingan Norje är Svärdh, Gun Marianne som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Hårslingan Norje har 450211-XXXX som sitt organisationsnummer.