Firma Bidevind, Eva Persson

Blekinge län

Information

440531-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Bidevind, Eva Persson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Bidevind, Eva Persson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Firma Bidevind, Eva Persson finns i.

Firma Bidevind, Eva Persson har varit registrerat sedan 2004-05-05 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Bidevind, Eva Persson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-01.

Firma Bidevind, Eva Persson är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Firma Bidevind, Eva Persson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Bidevind, Eva Persson så kan ni göra det på telefon genom 070-6675574 eller genom brev på följande adress:

Psykologverksamhet, musikverksamhet samt uthyrning av fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Bidevind, Eva Persson och det är Persson, Eva Britt-Mari som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,