EMC-Support

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och EMC-Support är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och EMC-Support är ett av dem. Statusen för EMC-Support är att Bolaget är aktivt.

EMC-Support är ett Enskild firma och skapades 1994-01-31. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som EMC-Support ska trivas.

EMC-Support är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uppdrags- och konsultverksamhet inom elmiljötekniska sektorn avseende: utbildning, mätning, konstruktion, tillverkning samt service. Föreläsnings- och utbildningsverksamhet inom elmiljö- och elöverkänslighetssektorn. Ritningsuppdrag och dokumentations- uppdrag inom elmiljösektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EMC-Support är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-18.

Idag är EMC-Support och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med EMC-Support så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-19633.

.

De som är på något sätt har med EMC-Support är Eberhagen, Bo Ingemar Henning som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

EMC-Support har 430724-XXXX som sitt organisationsnummer.