Valje Byggkonsult

Blekinge län

Information

430711-XXXX är organisationsnummer för företaget Valje Byggkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Valje Byggkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Valje Byggkonsult finns i.

Valje Byggkonsult har varit registrerat sedan 1989-02-03 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Valje Byggkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-14.

Valje Byggkonsult är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Valje Byggkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Valje Byggkonsult så kan ni göra det på telefon genom 0456-16048 eller genom brev på följande adress:

Konsult- och besiktningsverksamhet inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Valje Byggkonsult och det är Olofsson, Kent Gunnar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,