Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson

Blekinge län

Information

Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Jan-Ingvar som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson på telefon 0456-12699.

Tillverkning och reparationer av maskiner, el och elektronik.

Idag är Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson av bolagstypen Enskild firma.

Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1987-01-01 och Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson så är det följande:

Tonfrekvens Teknik, Jan-Ingvar Persson har 430625-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.