T E A - Produkter

Blekinge län

Information

T E A - Produkter hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där T E A - Produkter finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. T E A - Produkter tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket T E A - Produkter har haft sedan 1998-01-01. T E A - Produkter har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till T E A - Produkter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

T E A - Produkter har idag 430516-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för T E A - Produkter

Import och export av kläder, hushållsartiklar, smycken, kosmetika, presentartiklar och elartiklar samt försäljning av nya och begagnade kläder, hudvårds- och presentartiklar, husgeråd, elartiklar, presentartiklar och prydnadsföremål.

I T E A - Produkter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Teodora som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .