Snickargården, Tommy Sturesson

Blekinge län

Information

420405-XXXX är organisationsnummer för företaget Snickargården, Tommy Sturesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Snickargården, Tommy Sturesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Snickargården, Tommy Sturesson finns i.

Snickargården, Tommy Sturesson har varit registrerat sedan 1976-05-19 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1984-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Snickargården, Tommy Sturesson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Snickargården, Tommy Sturesson är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Snickargården, Tommy Sturesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Snickargården, Tommy Sturesson så kan ni göra det på telefon genom 0456-12806 eller genom brev på följande adress:

Möbelrenovering och snickeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Snickargården, Tommy Sturesson och det är Sturesson, Tommy Bo Lennart som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,