Språkaktören. Gun

Blekinge län

Information

420215-XXXX är organisationsnummer för bolaget Språkaktören. Gun. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Språkaktören. Gun är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Språkaktören. Gun finns i.

Språkaktören. Gun har varit registrerat sedan 2007-12-03 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Språkaktören. Gun så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Språkaktören. Gun är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Språkaktören. Gun är följande:

Vill ni komma i kontakt med Språkaktören. Gun så kan ni göra det på telefon genom 0456-15332 eller genom brev på följande adress:

Företaget ska bedriva kursverksamhet i språk.

Det finns olika personer som har en koppling med Språkaktören. Gun och det är Jörgensen, Gun Lisbeth som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,