El-Motor Lindaren i Sölvesborg

Blekinge län

Information

El-Motor Lindaren i Sölvesborg hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där El-Motor Lindaren i Sölvesborg finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. El-Motor Lindaren i Sölvesborg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket El-Motor Lindaren i Sölvesborg har haft sedan 1995-01-01. El-Motor Lindaren i Sölvesborg har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till El-Motor Lindaren i Sölvesborg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-15516.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

El-Motor Lindaren i Sölvesborg har idag 401205-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för El-Motor Lindaren i Sölvesborg

Omlindning av alla sorters, både växel- och likström, elmotorer, generatorer, startmotorer, tändspolar och pumpar, reparation av industri- och hushållsmaskiner och mikrovågsugnar, försäljning av elmotorer, handverktyg, reservdelar, kullager, kolborstar, tätningar och elmaterial, imoprt och export av elmaskiner och tillbehör därtill, svarvning, svetsning och renovering av alla sorters elektriska maskiner samt installtioner av dessa.

I El-Motor Lindaren i Sölvesborg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandor, Csaba som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .