Blekinge Marketing

Blekinge län

Information

Blekinge Marketing hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Blekinge Marketing finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Blekinge Marketing tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Blekinge Marketing har haft sedan 1997-01-01. Blekinge Marketing har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Blekinge Marketing så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-13220.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Blekinge Marketing har idag 400923-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Blekinge Marketing

Handel med mätinstrument för industri. Uthyrning av mät- instrument. Konsult inom elektrisk mätteknik.

I Blekinge Marketing så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östergren, Hans Gunnar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .