Ekonomikonsult, Laila Håkansson

Blekinge län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sölvesborg och Ekonomikonsult, Laila Håkansson är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekonomikonsult, Laila Håkansson är ett av dem. Statusen för Ekonomikonsult, Laila Håkansson är att Bolaget är aktivt.

Ekonomikonsult, Laila Håkansson är ett Enskild firma och skapades 1993-10-05. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekonomikonsult, Laila Håkansson ska trivas.

Ekonomikonsult, Laila Håkansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Redovisningsbyrå.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomikonsult, Laila Håkansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Ekonomikonsult, Laila Håkansson och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Ekonomikonsult, Laila Håkansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-14595.

.

De som är på något sätt har med Ekonomikonsult, Laila Håkansson är Håkansson, Laila Dagny som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ekonomikonsult, Laila Håkansson har 380124-XXXX som sitt organisationsnummer.