Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson

Blekinge län

Information

Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson är en verksamhet som finns i Sölvesborg. I Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Bo Martin som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson på telefon 0454-16890.

Fotoateljé.

Idag är Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson av bolagstypen Enskild firma.

Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson är ett av många verksamheter som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1986-01-01 och Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson så är det följande:

Ateljé Fotografen, Bo Gustafsson har 370802-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.