Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär

Blekinge län

Information

370313-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sölvesborg som är den kommunen som Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär finns i.

Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär har varit registrerat sedan 1978-01-17 och det finns flera bolag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1984-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär så kan ni göra det på telefon genom 0456-52433 eller genom brev på följande adress:

Båttillverkning, handel med båtar och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Hälleviks Varv & Båtvårdsaffär och det är Svensson, Kjell Anders som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,