Marinimport Göran Nilsson

Blekinge län

Information

Marinimport Göran Nilsson hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Marinimport Göran Nilsson finns. I Sölvesborg så finns det många olika Enskild firma och i Blekinge län så finns det ännu fler Enskild firma. Marinimport Göran Nilsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Marinimport Göran Nilsson har haft sedan 2005-03-25. Marinimport Göran Nilsson har funnits sedan och 2005-03-25 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marinimport Göran Nilsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-51468.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Marinimport Göran Nilsson har idag 350609-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Marinimport Göran Nilsson

Bedriva handel med båtar, båtmotorer och tillbehör samt reparationer i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Marinimport Göran Nilsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Bengt Erik Göran som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma, .