Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag

Blekinge län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sölvesborg och Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många bolag där och Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-10-08. Det finns flera olika bolag i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag ska trivas.

Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11. I Sölvesborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

utbildningar och tjänster inom tjänstesektorn samt förmedling av tjänster inom turistnäring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-11.

Idag är Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5718462.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag är Jönsson, Bo Christer som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Kragell, Barbro Cecilia Ulrika som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Majvikens utbildning och innovation Handelsbolag har 969730-2728 som sitt organisationsnummer.