Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst

Blekinge län

Information

Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst är ett av många företag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-01-18.

Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-12-13. Men sedan 2007-01-18 så har Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kylingev. 84, 294 93, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att företag som Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst. Det finns flera företag i Blekinge län.

Entreprenör inom jordbruk (maskinstation).

Firmatecknare för Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst och det är följande personer, Bosson, Axel Bo Ola som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Svensson, Peter Sven-Erik som är född 1960 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Bosson, Svensson Hack & Maskintjänst är 969723-4475.