Åström Consulting Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Åström Consulting Kommanditbolag är ett företag som finns i Sölvesborg. I Åström Consulting Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åström, Per Evert som är född 1957 och har titeln Komplementär, Åström, Caroline Erica som är född 1987 och har titeln Kommanditdelägare, Åström, David Filip som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åström Consulting Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Åström Consulting Kommanditbolag på telefon .

Konsultation åt företag som sysslar med transportörer, allmänna maskinkonstruktioner samt rör- och pumpsystem. Huvudsakligen gentemot pappers- och massaindustrin. Konstruktion och utformning av ovanstående utrustningar. Medhjälp vid projektledning såsom anläggningsutformning, kostnadsberäkningar, förfrågningar och utvärderingar.

Idag är Åström Consulting Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Åström Consulting Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Blekinge län och Sölvesborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Åström Consulting Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Åström Consulting Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åström Consulting Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

Åström Consulting Kommanditbolag har 969722-4492 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Blekinge län.