attractionfilm of sweden Handelsbolag

Blekinge län

Information

attractionfilm of sweden Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som attractionfilm of sweden Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

attractionfilm of sweden Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-11-09.

attractionfilm of sweden Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2006-10-03. Men sedan 2006-11-09 så har attractionfilm of sweden Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Betesv. 25, 294 77, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på attractionfilm of sweden Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-8314952.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter som attractionfilm of sweden Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för attractionfilm of sweden Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Blekinge län.

Film Media produktion och distribution av information och reklamfilm.

Firmatecknare för attractionfilm of sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till attractionfilm of sweden Handelsbolag och det är följande personer, Belfrage, Pontus Stefan Jonathan som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Troedsson, Andreas Mattias som är född 1985 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för attractionfilm of sweden Handelsbolag är 969721-8270.