PM Matservice Handelsbolag

Blekinge län

Information

969719-8696 är organisationsnummer för företaget PM Matservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PM Matservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som PM Matservice Handelsbolag finns i.

PM Matservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-06-20 och det finns flera företag i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för PM Matservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

PM Matservice Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för PM Matservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Holmkvist, Pernilla Ulrika M

Vill ni komma i kontakt med PM Matservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-55067 eller genom brev på följande adress:
Ejderv. 2, 294 76, Sölvesborg

Personalrestaurang och caféteria.

Det finns olika personer som har en koppling med PM Matservice Handelsbolag och det är Holmkvist, Pernilla Ulrika M som är född 1971 och har titeln Bolagsman,