OPTI industri handelsbolag

Blekinge län

Information

I Blekinge län så finns OPTI industri handelsbolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sölvesborg här finns det många olika Handelsbolag. OPTI industri handelsbolag tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Blekinge län. Sölvesborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Blekinge län gör att bolag trivs där.

OPTI industri handelsbolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 969719-1998.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till OPTI industri handelsbolag på följande adress Florav. 21, 294 34, Sölvesborg.

OPTI industri handelsbolag är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I OPTI industri handelsbolag så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Industristäd och hygien - Städ och saneringsarbeten från kontorsstädning till grövre rengöringsarbeten. Lots - Chaufför till budfirmor och åkerier. Entreprenad till produktions och tillverkningsindustrin - Utför arbeten med egen eller hyrd truck, hjullastare, grävmaskin och - eller traktor. VVS och industrimontage - Verkstadsarbeten med svetsning, kapning och montering. Uppbyggnad och renoveringsarbeten. Isolering och ventilationsarbeten. Fastighetsbyggnation - Ny och tillbyggnation samt renoveringsarbeten. Maskinstation - Alla förekommande arbeten inom lantbruk och trädgårdsnäring. Värdepappershandel - Aktier, optioner och räntepapper. Konsulttjänst - Rådgivning, upphamdling, förmedling av arbeten mellan företag.