JS Kök & Catering Handelsbolag

Blekinge län

Information

JS Kök & Catering Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där JS Kök & Catering Handelsbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. JS Kök & Catering Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket JS Kök & Catering Handelsbolag har haft sedan 2006-06-15. JS Kök & Catering Handelsbolag har funnits sedan och 2006-06-15 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till JS Kök & Catering Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skånev. 30, 294 34, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sölvesborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler bolag.

JS Kök & Catering Handelsbolag har idag 969719-1691 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för JS Kök & Catering Handelsbolag

Restaurang, Catering, Öl-, vin- och spritförsäljning.

I JS Kök & Catering Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ahlman, Jan Olof som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Paul Gustav Christoffer som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .