Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag

Blekinge län

Information

Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag hittar ni ett Blekinge län som inte är som andra län. I Blekinge län hittar ni Sölvesborg som är den kommunen där Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag finns. I Sölvesborg så finns det många olika Handelsbolag och i Blekinge län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sölvev. 2, 294 39, Sölvesborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0456-13066.

Sölvesborg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Blekinge län för att locka till sig fler verksamheter.

Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag har idag 969716-6826 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag

Bolaget bedriver restaurang och catering samt import och export av livsmedel.

I Gammalstorps Pizzeria Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cal, Dogan som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Yasar, Haluk som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .