MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag

Blekinge län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sölvesborg och MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-11-08. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag ska trivas.

MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Friskvårdskonsultverksamhet, människor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-12305.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen gemensamt.

De som är på något sätt har med MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag är Björk, Fredrik Lennart som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Danielsson, Nils Fredrik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .

MotiveActive Sölvesborg Handelsbolag har 969705-9591 som sitt organisationsnummer.