Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Handelsbolag som heter Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-09-29 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2004-10-26 så har Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag varit registrerat och sedan 2005-09-29 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Djupekåsv. 11, 294 94, Sölvesborg. Vi ni istället prata med Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag så kan ni göra det på 0456-50701.

Konsult-, utbildnings- och utredningsverksamhet samt kvalitetsrevision och riskanalys inom transportsektorn och annan säkerhetsbetonad verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Karlsson, Roland Klas-Henrik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Sahlin Karlsson, Marianne Elisabeth som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Roland Karlsson Aerokonsult Handelsbolag har 969705-5599 som sitt organisationsnummer.