Ameer Livs Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sölvesborg och Ameer Livs Kommanditbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ameer Livs Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Ameer Livs Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Ameer Livs Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2004-05-17. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ameer Livs Kommanditbolag ska trivas.

Ameer Livs Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-08. I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Företaget skall bedriva livsmedelsaffär.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ameer Livs Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-06-03.

Idag är Ameer Livs Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Ameer Livs Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-10642.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Ameer Livs Kommanditbolag är Ghosheh, Tawfik Harbi som är född 1965 och har titeln Komplementär, Yonnes Salem, Hanaa som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare, .

Ameer Livs Kommanditbolag har 969701-7490 som sitt organisationsnummer.