Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag

Blekinge län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sölvesborg och Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag är ett av dem. Blekinge län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-11-23. Det finns flera olika verksamheter i Blekinge län som är ett stort län. Sölvesborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag ska trivas.

I Sölvesborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Pizzeria och restaurang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0456-19025.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag är Bjelajac, Stojan som är född 1951 och har titeln Komplementär, Bjelajac, Biljana som är född 1982 och har titeln Kommanditdelägare, Dordic, Snjezana som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .

Stojans Pizzeria och Restaurang Kommanditbolag har 969681-8856 som sitt organisationsnummer.