Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag

Blekinge län

Information

969671-1119 är organisationsnummer för verksamheten Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Sölvesborg som är den kommunen som Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag finns i.

Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2000-08-14 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-51490 eller genom brev på följande adress:
Bernalyckev. 7, 294 37, Sölvesborg

Handel och läggning av gatsten, betongsten samt andra sten- produkter, utföra grund- och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet, bedriva fastighetsförvaltning, utföra konsultarbeten i form av dataprogammering, installation av dataprogram och dataanläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gat & Betongsten i Sölvesborg Kommanditbolag och det är Bengtsson, Sven-Anders som är född 1948 och har titeln Komplementär, Wägéus, Torsten Ludvig som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare,