T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag

Blekinge län

Information

T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Sölvesborg. Det är nämligen den kommunen som T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag finns i och den tillhör även Blekinge län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-03-14.

T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag som idag finns i Blekinge län har varit registrerat sedan 2000-02-03. Men sedan 2000-03-14 så har T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hägerv. 22, 294 94, Sölvesborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sölvesborg arbetar för att bolag som T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag. Det finns flera bolag i Blekinge län.

Konsultarbete, forsknings- och utvecklingsarbete inom miljövård, fysisk planering och vattenbruk samt därmed jämförbar verksamhet.

Firmatecknare för T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Torgny von Wachenfeldt och Elma von Wachenfeldt var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag och det är följande personer, von Wachenfeldt, Elma Birgitta som är född 1932 och har titeln Bolagsman, von Wachenfeldt, Torgny Robert Sebas som är född 1934 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för T v Wachenfeldt Miljökonsult Handelsbolag är 969666-0233.