SIGU International Handelsbolag

Blekinge län

Information

969644-3721 är organisationsnummer för verksamheten SIGU International Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SIGU International Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sölvesborg som är den kommunen som SIGU International Handelsbolag finns i.

SIGU International Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-11-04 och det finns flera verksamheter i Blekinge län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SIGU International Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

SIGU International Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sölvesborg som också är .

Firmatecknare för SIGU International Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SIGU International Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0456-30179 eller genom brev på följande adress:
Bjärarydsv. 581, 294 93, Sölvesborg

Import, export och försäljning av livsmedel.

Det finns olika personer som har en koppling med SIGU International Handelsbolag och det är Ganekind, Siv Gunnel som är född 1935 och har titeln Bolagsman, Ganekind, Willy Anton Paul som är född 1935 och har titeln Bolagsman,