Dokumedia Kommanditbolag

Blekinge län

Information

I Sölvesborg finns det ett Kommanditbolag som heter Dokumedia Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar Dokumedia Kommanditbolag i Blekinge län. Sölvesborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Dokumedia Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Blekinge län.

Sedan 2002-12-12 så har Dokumedia Kommanditbolag varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Dokumedia Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Sölvesborg.

Vill man komma i kontakt med Dokumedia Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Dokumedia Kommanditbolag så kan ni göra det på 0456-19120.

Teknisk dokumentation t ex instruktionsböcker, reservdels- kataloger, monteringsanvisningar, tekniska illustrationer, CE-märkning, handböcker, manualer, konsultverksamhet inom ovanstående.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Trulsson, Per Jonas som är född 1964 och har titeln Komplementär, Östergren Block, Gertie Agneta som är född 1954 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

Dokumedia Kommanditbolag har 969638-5153 som sitt organisationsnummer.